Струмички водопади-Колешински водопад

  Македонија има неколку импресивни водопади кои привлекуваат со својата магија. Поголемиот дел од нив се…

10-те најубави врвови во Република Македонија

  Слободно може да се каже дека Република Македонија е планинска земја со околу 40 планини…

Островите во Македонија

  Вообичаено се смета дека островот Голем Град во југозападниот дел на Преспанското Езеро е единствениот…

You cannot copy content of this page