Македонија колевка на мушичарењето

  Во сите светски енциклопедии за мушичарење е запишано,првите записи за овој вид риболов потекнуваат од…

Најчести причини за откачување на рибата при риболов

  Јасно е во риболовот дека покрај знаењето и вештините, треба да се има и малку…

You cannot copy content of this page