Pадиоактивни диви свињи околу Фукушима

  Илјадници радиоактивни диви свињи прават штети околу Фукушима и никој не знае како да ги…

Богата сезона за кичевските ловџии

  Иако оваа зима беше исклучително топла и сиромашна со снег, сепак тоа не беше голема…

Прогласена епидемија на трихинелоза во Чаетина во Република Србија

Во еден од претходните постови пишувавме за трихинелозата и за опасностите кои домнат од оваа болест…

You cannot copy content of this page